Politika zasebnosti

Politika zasebnosti


sme-posojilo.com

SME Posojilo




Namen tega pravilnika o zasebnosti

Namen te politike zasebnosti je obvestiti uporabnike našega spletnega mesta o osebne podatke, ki jih bomo zbrali, in naslednje podatke, če velja:

      a. Osebni podatki, ki jih bomo zbrali
      b. Uporaba zbranih podatkov
      c. Kdo ima dostop do zbranih podatkov
      d. Pravice uporabnikov spletnega mesta
      e. Pravilnik o piškotkih spletnega mesta

Ta pravilnik o zasebnosti deluje skupaj s pogoji uporabe našega spletnega mesta.



Veljavna zakonodaja

Ta politika je v skladu z zakoni, določenimi v Zakonu o zasebnosti osebni podatki in elektronski dokumenti (PIPEDA)

Za prebivalce držav EU Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR) ureja vse politike varstva podatkov, ne glede na to, kje poiščite spletno mesto. Namen te politike zasebnosti je skladnost z GDPR. Kje ima neskladja med to politiko in GDPR, velja GDPR

Ta politika zasebnosti naj bi veljala za prebivalce zvezne države Kalifornija upoštevati kalifornijski zakon o zasebnosti potrošnikov (CCPA). Če obstajajo neskladja med tega dokumenta in CCPA, bo veljala državna zakonodaja. Če najdemo neskladnosti bomo spremenili našo politiko, da bo v skladu z ustrezno zakonodajo



Soglasje

Uporabniki se strinjajo, da z uporabo našega spletnega mesta privolijo v:

      a. Pogoji, določeni v tej politiki zasebnosti in
      b. Zbiranje, uporaba in hramba podatkov, navedenih v tem politični.

Katere osebne podatke zbiramo?

Podatki se zbirajo samodejno

Ko obiščete in uporabljate naše spletno mesto, lahko samodejno zbiramo in hranite naslednje podatke:

      a. Povezave, ki jih uporabnik klikne med uporabo spletnega mesta.
      b. Vsebina, ki si jo uporabnik ogleda na vašem spletnem mestu.

Podatki se zbirajo neavtomatsko

Ko izvedete nekatere, lahko zberemo tudi naslednje podatke funkcije na našem spletnem mestu:

      a. Ime in priimek
      b. Starost
      c. Seks
      d. E-pošta
      e. Telefonska številka
      a. Domov
      b. Poklic delodajalca in telefonska številka
      c. Datum najema in naslednji datum plačila
      d. Podatki o prihodkih in odhodkih

Ti podatki se lahko zbirajo na naslednje načine:

- Obrazci (obrazec za vlogo za posojilo na spletnem mestu), ki jih uporabnik izpolni za pridobite izdelek od SME Posojilo ali informacije o izdelku.

Upoštevajte, da zbiramo samo podatke, ki nam pomagajo doseči cilj določeno v tej politiki zasebnosti. Podatkov ne bomo zbirali dodatno, ne da bi vas o tem predhodno obvestili



Kako uporabljamo osebne podatke

Osebni podatki, zbrani na našem spletnem mestu, bodo uporabljeni samo za namene naveden v tem pravilniku ali naveden na ustreznih straneh našega spletnega mesta. Vaših podatkov ne bomo uporabljali več, kot smo razkrili.

Podatki, ki jih zbiramo samodejno, se uporabljajo za naslednje namene:

      a. Google Analytics
      b. Google Ads
      c. Ciljno oglaševanje

Podatki, ki jih zberemo, ko uporabnik izvaja določene funkcije, lahko se uporablja za naslednje namene:

      a. Dokončanje datoteke
      b. Google Analytics


S kom delimo osebne podatke?

Zaposleni

Vsakemu članu naše organizacije lahko razkrijemo uporabniške podatke razumno mora doseči cilje, določene v tej politiki.

Tretje osebe

Nekatere uporabniške podatke lahko delimo s tretjimi osebami za naslednje namene:

      a. Informacije o povezavah, ki so jih kliknili pri uporabi spletnega mesta SME Posojilo

Tretje osebe ne bodo mogle več dostopati do uporabniških podatkov kar je razumno potrebno za dosego določenega cilja.



Druga razkritja

Obljubljamo, da vaših podatkov ne bomo prodali ali delili z drugimi tretjimi osebami, razen v naslednjih primerih:

      a. Če zakon to zahteva
      b. Če je to potrebno za kakršen koli pravni postopek
      c. Za dokazovanje ali zaščito naših zakonskih pravic
      d. Kupcem ali potencialnim kupcem tega podjetja v primeru, da mi želijo prodati podjetje

Če sledite hiperpovezavam z našega spletnega mesta na drugo spletno mesto, upoštevajte, da ne niso odgovorni in nimajo nadzora nad svojimi politikami in praksami zaupnost.


Kako dolgo hranimo osebne podatke

Uporabniških podatkov ne shranjujemo dlje, kot je potrebno za dosego namenov, za katere se zbirajo.



Kako varujemo vaše osebne podatke

Vsi podatki, shranjeni v našem sistemu, so dobro zavarovani in niso dostopna samo našim zaposlenim. Naše zaposlene zavezujejo pogodbe o zaupnosti strogi predpisi in kršitev tega sporazuma bi povzročili odpustitev zaposlenega.

Medtem ko sprejmemo vse razumne previdnostne ukrepe, da zagotovimo, da naš uporabniški podatki so varni in uporabniki zaščiteni, vedno ostanejo nevarnost škode.

Internet kot celota je včasih lahko varen in zato ne moremo zagotavljajo varnost uporabniških podatkov več, kot je razumno mogoče praktično.


Mladoletniki

Za prebivalce EU GDPR določa, da so osebe, mlajše od 15 let, mladoletnikov za namene zbiranja podatkov. Mladoletniki morajo imeti dovoljenje zakonitega zastopnika za zbiranje njihovih podatkov, obdelano in uporabljeno



Vaše pravice kot uporabnik

Kot uporabnik imate pravico dostopa do vseh svojih osebnih podatkov, ki smo zbrali. Poleg tega imate pravico posodobiti ali popraviti katero koli osebne podatke, s katerimi razpolagamo, pod pogojem, da so v skladu z pravo.

Svoje soglasje za zbirko lahko odstranite ali spremenite uporaba podatkov ves čas, če je to zakonsko sprejemljivo in da ste nas o tem obvestili v razumnem roku.


Kako spremeniti, izbrisati ali oporekati zbranim podatkom

Če želite, da se vaši podatki na kakršen koli način izbrišejo ali spremenijo drugo pa se obrnite na našega pooblaščenca za zasebnost tukaj:

        Cvetko Baša

            info@sme-posojilo.com



Pravilnik o piškotkih

Piškotek je majhna datoteka, ki jo spletno mesto shrani na uporabnikov trdi disk. Njegov namen je zbiranje podatkov o uporabnikovih brskalnih navadah.

Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje vrste piškotkov:

      a. Funkcionalni piškotki
    Z njimi si zapomnimo vse izbire, ki ste jih naredili na naši spletni strani da so shranjeni za naslednje obiske.
      b. Analitični piškotki
    To nam omogoča, da z zbiranjem izboljšamo obliko in funkcionalnost našega spletnega mesta podatke o vsebini, do katere dostopate in jo hranite z uporabo našega spletnega mesta.
      c. Ciljanje na piškotke
    Ti piškotki zbirajo podatke o tem, kako uporabljate spletno mesto in svoje preferenc. To nam omogoča, da vnesemo podatke, ki jih vidite na naši spletni strani bolj promocijski in ciljno usmerjeni za vas.

Lahko se odločite, da boste obveščeni vsakič, ko pošljete piškotek. Ti lahko piškotke tudi popolnoma onemogočite v svojem internetnem brskalniku, lahko pa zmanjša kakovost vaše uporabniške izkušnje.




Piškotki tretjih oseb

Na našem spletnem mestu lahko uporabimo piškotke tretjih oseb za doseganje ciljev sledenja in oglaševanje , katerih imena so:

Google

Spletno mesto SME Posojilo vključuje Googlove oglaševalske funkcije, vključno z Googlovi piškotki za oglaševanje in piškotki Google Analytics. Ta funkcija lahko onemogočite v nastavitvah oglasa ali po spodnji povezavi tukaj.

Spremembe

Ta pravilnik o zasebnosti se lahko občasno spremeni, da se ohrani skladnost z zakonodajo in upoštevanje vseh sprememb našega postopka zbiranja podatkov. Uporabnikom priporočamo, da preverijo naš pravilnik o času druge, da se prepričajo, da so obveščeni o vseh posodobitvah. Če je potrebno, lahko obveščati uporabnike po e-pošti o spremembah tega pravilnika.

Stik

Če imate kakršna koli vprašanja za nas, nas prosimo kontaktirajte do z uporabo naslednjega:

info@sme-posojilo.com

Datum začetka veljavnosti: 30. julij 2020