Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

SME Posojilo

Naslov postale: 

5100 Erin Mills Pkwy,
Mississauga, 1000 Ljubljana, Slovenija

Copyright

© 2005-2021 SME Posojilo, Vse pravice pridržane.

Fotografije in ilustracije: © SME Posojilo

Za celotno spletno mesto velja veljavna zakonodaja o avtorskih pravicah in intelektualni lastnini. Vsa besedila, ilustracije ali druga vsebina so zaščitene z reprodukcijsko pravico.

Nastanitev

Gostitelj FM

Omejitev odgovornosti

Vse informacije na tej spletni strani so bile natančno raziskane. Kljub vsemu založnik nikakor ne more biti odgovoren za točnost navedenih informacij. Vse informacije se lahko spremenijo ali napakajo.

Kljub skrbnemu nadzoru nad vsebino ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino Zunanje povezave. Za njihovo vsebino so odgovorni izključno lastniki teh povezanih strani.

Zasebnost

Vaše osebne podatke je mogoče zbirati in obdelovati le v skladu z nameni, navedenimi ob njihovem zbiranju.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo te strani označujete vaš dogovor, da namestimo sejne ali trajne piškotke v brskalniku, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo spletnega mesta in ga shranili anonimne uporabniške nastavitve. Vaš brskalnik vam ponuja možnost blokiranja in / ali brisanja piškotkov iz vašega sistema.

Ko odprete spletno mesto, posvetovani strežniki samodejno zberejo nekatere podatke, ki jih prenaša vaš brskalnik. Ti podatki so anonimni in se hranijo izključno za merjenje števila obiskovalcev različnih odsekov spletnega mesta in izboljšanje.

Imeli boste pravico do vpogleda v svoje osebne podatke, da bi preverili njihovo natančnost in odpravili morebitne napake v zvezi z njimi. V ta namen se lahko obrnete na upravitelja spletnega mesta, katerega kontaktni podatki so navedeni spodaj.

5100 Erin Mills Pkwy,
Mississauga, 1000 Ljubljana, Slovenija